čtvrtek 11. srpna 2022

Tristanův stojan, doktoři a tak dále

 

Všechny zdravím! 

V podstatě to bude zase takový deníčkovský článek. Co bylo v posledních dnech.

V minulém článku jsem slíbila fotku Tristana s jeho novým stojanem na misky.
Tak tady jsou :)




Minule jsem taky psala, že půjdu do Centra akutně k panu psychiatrovi. Tak jsme spolu povykládali a dal mi další léky. Hrozné... další a další léky... snad to zase brzy vysadím. Pan doktor říkal, že se spojí s mým ambulantním psychiatrem a zkusí společně ty léky pořešit. A poslal mě na krev na hladiny jedněch. 

Včera jsem šla tedy na krev. Pak jsem tam zůstala a šla do Centra. Vyráběli a tvořili jsme lodičky na vodě. 




Je to jako dílo tříletého dítěte :D 
Ale člověk by neřekl, jak těžké může být složit loďku a malovat, lepit, dokreslovat...

Dnes jsem byla na kontrole u neuroložky a moc mi tedy nepomohla. Epi záchvaty jsou zdá se psychogenní. Popisovala jsem jí moje problémy a zdá se mi, že si s tím prostě neví rady. V něčem má asi pravdu a v něčem bych řekla, že ne. Ale nejsem lékař...  Nezdálo se jí něco s očima, nevím, jak to pojmenovat. Stejně jako psychiatr mě poslala na krev. Na hladiny teda více léků. Za týden mám volat, budou výsledky. Prý se podle toho uvidí.

Těším se do Centra na příští týden na aktivitu vaření. Minule jsme se domlouvali na těstoviny s boloňskou omáčkou, tak nevím, jestli to platí. Ale to je jedno.

Cestování s přestupem je někdy pěkně o nervy, ale nějak to zvládám. Už jsem si zvykla. Občas menší problémy... Řidiči jsou někdy milí a někdy nepříjemní. Ale co už. Taky to asi není jednoduché povolání.

 Nevím, jestli jsem chtěla ještě něco napsat. Kdyžtak se ptejte :D

Mějte se krásně :)








8 komentářů:

  1. Skládat lodičky mi nikdy nešlo, celkově jsem s papírem tak nešikovná, až to není ani vtipný. :D Origami je pro mě sprosté slovo. :D

    S těmi léky bych se úplně bála, když jich do tebe cpou tolik... má to aspoň nějaký zlepšující efekt?

    OdpovědětVymazat
  2. Stojan je moc hezký :) lodičky se ti moc povedly! Přesně takové jsme dělali na táboře :) je fajn, že se ti v centru líbí. Mrzi mě, že si neví rady :( kéž by na něco brzy přišli..

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Rezzi. Kdyby te napad zaujal, tak me by velmi zajimal, popis tveho bezneho dne, kdy se toho treba moc nedeje. Takovy, ktery travis doma. Zajimalo by me jak ho prozivas, na co myslis, ceho si vsimas, jak zahanis nudu, tve ritualy. Jak treba resis jidlo - varis? Nebo vari babicka? Jite spolu, povidate si? Jak resis svuj bytecek, oblibena denni kosmetika, porady v tv/online? Takove okenko do tveho bezneho dne :). Samozrejme to jsou jen tipy, ktere me napadly kdyz jsem mela dnes takovy nuda den, ktery jsem zacala ctenim tveho clanku a diky tomu jsem si na tebe castokat vzpomnela a v duchu premyslela, co asi dnes delas ty :))). Mej se krasne. Ctenarka Jana "z hrnecku" ;).

    OdpovědětVymazat
  4. Ten havinko je krásny. Moji havkovia mali misky na zemi a vždy urobili bordel.

    SUMMER ELEGANT VIBE

    OdpovědětVymazat
  5. Tristan je zlatý. Je důležité mít takového parťáka pro těžké chvíle. Sama jednoho mám, i když je to kočičák. Hodně síly a budu se těšit na další článek.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné fotky, stojan je parádní :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  7. Tristan je moc roztomilý :) a papírové lodičky jsem podle mě skládala naposledy někdy na základní škole, možná bych to mohla zase zkusit :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tristanovi to u fotek moc sluší, je to fešák! Náhodou lodičky máš krásné a věřím, že to dalo spoustu práce to vytvořit. Doufám, že se nám pak pochlubíš, co jste vařili :) Snad ti brzy sníží ty léky <3 Měj se krásně <3

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat