sobota 25. prosince 2021

Jak se máme - pár fotek

 

Ahoj všem!

Jen takový krátký článeček (možná? :D) a pár fotek :)

Ze všeho nejdřív bych chtěla poděkovat mým čtenářkám, fanynkám za krásný dárek. Až mě to dojalo. Občas je mi líto, když vidím, jak jsou články docela dost čtené a přitom mají jen pár komentářů a jestli to dává smysl, mít takový deníček na internetu. Jestli z toho někdo něco opravdu má, jestli to jen neotevře a zase nezavře... Ale ráda se vypisuju a navíc jsem zjistila, že můj blog přecejen mají čtenáři docela rádi. Je to pro mě taková podpora a motivace psát dál. 
Plánuji se tomuto více zabývat v dalším článků. Určitě bych se s vámi chtěla podělit o to, jaký dárek jsem dostala a jak moc mě to potěšilo. Určitě vyfotím :)

Teď přidám pár fotek

den před Štědrým dnem jsem se sešla se třemi spolužačkami
z gymplu, je to taková naše vánoční tradice, šly jsme do čajovny


králíček dostal taky dárek -
minerální kostku s bylinkami
a vypadalo, že mu chutná :)



stromek s dárky a to ještě
zdaleka nejsou všechny :D



s bráškama a Tristan chtěl být taky 
na fotce, tak se tam vetřel k bráchovi :D



s Tristánkem



takhle nám přes noc na Boží hod
napadl sníh aspoň malinko a přes den 
taky trošku (bráchovo auto)


takhle jsme s bráchy a babičkou hráli Carcassonne, znáte?


 Tristan u toho hezky spinkal :))


Článek o dárcích od vás, čtenářek... slibuji. Určitě bych to chtěla s vámi sdílet :)
Taky od rodiny jsem dostala krásné dárky, tolik, že si na všechny ani nevzpomenu. Takový dalo by se říct "elegantní" batůžek, protože místo kabelky používám batůžek a teď už se mi tak trochu rozpadal :D Ten mi udělal fakt radost. Pak mě potěšily třeba dlouhá mikina (taková hodně světle růžovo-fialová barva bych řekla), legíny... přála jsem si knížku Deníček psychiatričky, tak na tu jsem zvědavá... kalendář se štěňátky, diář no a ještě další a další dárky, asi jsem byla letos moc hodná :) Rodiče přijedou až před Silvestrem a všechny dárky ode mě jsme balili do auta od bráchy (málem se to tam fakt nevešlo), tak doufám, že dárky opožděně udělají rodičům radost.

Jinak co se týče epilepsie, je to náročné, měla jsem záchvat v té čajovně s holkama, ale asi jen takový malý, žádné drama... Včera u štědrovečerní večeře jsem měla další, asi trochu delší, ale neumím to posoudit. Brácha se postaral. Je to takové nemilé překvapení a nedokážu si vysvětlit, proč jsem měla rok a tři čtvrtě klid a najednou mám tři za týden. A doktoři neví, jak upravit léky :( Dostala jsem od neuroložky takový papír, kde si budu značit záchvaty. Snad jich bude co nejméně. 
Brácha říkal, že kdybych cítila, že na mě jde záchvat (někdy to tak trochu už cítím dopředu), že si dáme nějaké znamení. Že mám říct třeba "O kurva!" :D

Tak už jsem se zase vypsala a teď se jdu koukat s bráchama na seriál :)

Doufám, že jsme měli hezký Štědrý den.

Mějte se krásně!






5 komentářů:

  1. Jsem ráda, že dáreček potěšil :). Taky používám batůžek místo kabelky :D. Vidím, že jsi dostala moc pěkné dárky :). Snad se ta epilepsie zase zlepší <3.

    OdpovědětVymazat
  2. Terezko, rádo se stalo <3 Jsem moc ráda, že ti dáreček udělal radost! :) S těmi záchvaty mě to mrzí, snad co nejdříve ustanou. S bráchama vám to moc sluší, krásná vánoční fotečka :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  3. Super, ze ty zachvaty beres tak nejak v klidu a uzila sis i tak svatky! Preju, at se to brzx zlepsi a uklidni!!!

    Jinak ja to tu ctu, ale moc nekomentuju, nekdy proste uz neni cas, reknu si, ze neco napisu pozdeji a pak to zazdim. Driv jsem byla aktivni i na svem blogu, od te doby, co jsem dodelala VS uz moc ne, no. Obecne uz ten blogovej svet dost proridl :( ale tady to ctu rada:)

    OdpovědětVymazat
  4. Dostala jsi hezké dárečky :) jsem ráda, že píšeš. Neumím si bez tvého blogu naši komunitu představit <3 moc ráda čtu tvé články. Jsi úžasná a strašně silná holka! Mrzí mě, že záchvaty zase přišly :( kéž bych je mohla nějak zahnat. Moc ráda bych to pro tebe udělala...

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Rezzy, i když od zrušení platformy blog jsem si už nové stránky nezaložila a nepíšu, tvoje stránky pořád navštěvuji ;) Jen ty komentáře moc nenechávám, promiň.
    Čajovny mám ráda, mají své osobité kouzlo. Už dlouho jsem nikde nebyla.
    Viděla jsem i další článek s hrnečkem, který jsi dostala od čtenářek. To je moc krásný dárek, věřím, že udělal velkou radost.

    OdpovědětVymazat