čtvrtek 17. září 2020

Za blbost se platí

 

Všechny zdravím!

Tohle je jen takový deníčkovský zápisek, jestli vás to nebaví, tak to nečtěte :P :)

Začala bych tím, jak je to s tím mým "kamarádem" nebo "přítelem". Pořád se setkáváme, naposledy jsme spolu byli v čajovně. On se hodně lísá a snaží se mě líbat, i když já nechci :( Ráda si s ním povídám, ale nic víc. Nevím, co dělat, jak mu to říct, i když jsem mu říkala několikrát, že na mě musí pomalu a že mi to není příjemné, ale on to asi nechápe.

Dneska jsem jela s taťkou na kontrolu na neurologii. EEG dopadlo v pořádku. Další kontrolu mám až v lednu, kdyby něco, tak dřív. Paní doktorka mi trochu ubrala jedny léky, snad to nebude vadit. Dnes byla nějaká milá, až jsem se divila :D Většinou se chová tak trochu naštvaně :D

A proč se za blbost platí? V úterý při volejbale jsem špatně vzala míč, měla jsem ho vzít prostě jinak, já jsem hrála prsty a zmasakrovala jsem si malíček. Byl opuchlý a z větší části modrý. Tak jsem po kontrole na neurologii šla na rentgen. Není zlomený, ale sádru mám asi stejně, jako by zlomený byl. Asi kvůli šlach nebo vazům. Trochu jsem se dlaze bránila, ale doktor řekl, že jestli chci mít prst v pořádku a zase hrát volejbal, tak ať poslechnu a tu sádrovou dlahu si nechám dát. A že by prý ten kloub mohl vyskakovat. No takže zase na nějakou dobu bez volejbalu :( 

Zítra to bude otrava, kvůli urologii si musím měřit, kolik vypiju a kolik vyčůrám. Ach jo.

Jinak se ale cítím dobře, abyste si nemysleli :D

Mějte se krásně :)

5 komentářů:

  1. To je škoda, že neposlouchá a takhle chvata, i když nechceš :(
    Jejda, snad budeš mít prst brzy v pořádku!
    Leník

    OdpovědětVymazat
  2. Tak hlavně hodně zdraví! S kamarádem bych vymetla, pokud někdo nerespektuje moje přání, nezaslouží si mě, ale to bude asi tím, že už jsem starší ročník a můžu si to dovolit :D.

    OdpovědětVymazat
  3. A já čekala, jak ten chmaták souvisí s volejbalem. :D No dobře, je mi líto, že máš malíček v čudu, snad už to bude (vzhledem k datu článku) teď lepší :) A toho kluka prostě rázně odpálkuj. Nemůžeš se nechat nutit do něčeho, co nechceš. :)

    OdpovědětVymazat
  4. S tím kamarádem je mi to trochu líto. Možná sám neví, jak se má chovat. Třeba si myslel, že jsi na polibek připravená.. těžko říct a klidně bych k němu byla upřímná. Protože jestli tě má rád, pochopí to :-) A ať máš malíček co nejdříve v pořádku! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Rezzy. Myslím, že na tvém místě bych se přestala s kamarádem vídat, protože vaše představy o tom, co mezi vámi je/má být se naprosto míjí. Jestli tomu dobře rozumím, tak ty chceš pouze kamaráda, ráda si s ním povídáš a je ti s ním dobře, ale to je celé, nechceš nic víc. Kdežto on tě chce jako přítelkyni, a proto se pořád pokouší o nějaký fyzický kontakt. Vím, žet o nejspíš zní tvrdě, ale já bych s ním tento "vztah" ukončila a přestala se s ním vídat. Protože je to trápení pro Vás oba - ty si nepřeješ žádné důvěrnosti, on by naopak chtěl víc. Jste ve slepé uličce a přestože mu to říkáš a naznačuješ, tak to to nevidí/nechce vidět a tím, že se stále scházíte si dává šance, že se to posune dál, že už ti dal dost času, jste spolu dost dlouho na to, aby si mohl dovolit polibek nebo nějaký dotek... Z mého pohledu se tedy jeví jako nejlepší řešení skončit to, což asi bude chvíli bolet vás oba, ale bude to lepší než se trápit.
    S tím prstem mě to mrzí. Ale to je asi na volejbale dost častý úraz, co? Ať to máš brzo v pořádku a můžeš se vrátit na hřiště.

    OdpovědětVymazat